Bet365 Бонус Код

Как да играете на Виртуални Спортове на Bet365

15 August 2017
par Ivo Dimchev

Светът около нас се развива с много бързи темпове и букмейкърите трябва да наваксват с всички технологични иновации. Иновации като виртуалната реалност. Преди години беше трудно да си представим нещо толкова невероятно, но в днешни дни може дори да се пресъздаде мач, състезание, гонка и какво ли още не.

Тази статия ще ви запознае в детайли с опцията на Bet365 за залози на Виртуални спортове и какво представляват те.

Какво представляват Виртуалните Спортове?
Какви Виртуални Спортове и видовете залози предлагани от Bet365
Как да играете на Виртуални Спортове в Bet365
Съвети при игрите на Виртуални Спортове в Bet365

Какво представляват Виртуалните Спортове?

Виртуалните спортове са колективното име, дадено на всички събития, предлагани в категорията Виртуални спортове на сайта на Bet365. В тази категория спортове имате всички възможности за залагания, които се предлагат и към еквивалентните истински спортове. на сайта на Bet365.

Така че място за объркване няма, тъй като залагате по същия начин на виртуален спорт, както и на реалния такъв – единственото удобство е, че имате по-голям избор от срещи и събития, на които да проверите късмета си.

Най-просто казано Виртуалните спортове са компютърно генерирано представяне на резултата от спортна среща, като този резултат е абсолютно случайни числа. Това числа са избрани от генератор на случайни числа (RNG), като това гарантира напълно реалистично чувство в играча и абсолютно невъзможно нагласянето на даден резултат.

За да можете да залагате на Виртуални спортове в Bet365 ви е нужно единствено да имате достъп до компютър / смарт телефон / таблет с Интернет и инсталиран Adobe Flash Player. Ако устройството ви няма този плеър, то сайтът на букмейкъра ще ви подкани да си го изтеглите и инсталирате за по малко от минута.

Какви Виртуални Спортове и видовете залози предлагани от Bet365

Виртуалните спортове на сайта на Bet365 представляват компютърно генерирани спортни срещи, на които вие можете да залагате 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата, 365 дни в годината (не напразно това е и името на букмейкъра).

Тези срещи са толкова удобни за играчите най-вече защото има нов двубой, мач или състезание на определен и много кратък интервал от време – в повечето случай не повече от минута! На тези спортове можете да залагате като на реални срещи, което е още една точка за Виртуалните спортове.

Виртуални Спортове на Bet365

Чудите се на какво можете да залагате? Ето Виртуалните спортове на сайта на Bet365, на които можете да изпробвате късмета си:

 • Конни надбягвания

  като можете да изберете от 3 възможни места на провеждане

 • Хрътки

  Тук също можете да изберете от 2 места на провеждане

 • Мотори

  При този спорт също имате избор между 2 писти

 • Футбол

  Можете да залагате на мачове от Висшата Лига, Световното Първенство и Супер Лигата

 • Колоездене

 • Тенис

 • Тротинг

Със сигурност няма да ви е трудно да изберете от многобройните опции за Виртуални спортове, които Bet365 предлагат и със сигурност ще изпитате същата тръпка при печалба, както ако залагате на реални спортни срещи.

Как да играете на Виртуални Спортове в Bet365

За да играете на Виртуални спортове на сайта на букмейкъра Bet365 не е нужно да правите нищо по-различно от това, което вече сте правили при залаганията на реални спортове.

Единственото изискване, при това към вашия компютър телефон или таблет, е да имате инсталиран Adobe Flash Player, който в случай че нямате може да бъде инсталиран за минути, като сайта на букмейкъра ще ви осигури линк за изтегляне.

Виртуалните спортове не са по-различни от реалните такива като става въпрос за залози. Както при реалните спортове трябва да направите своя залог преди срещата или състезанието да е започнало. Това е – просто залагайте както бихте и на всеки друг вид спортове, а генератора за случайни числа ще се погрижи за останалото.

Конни надбягвания Виртуални Спортове Bet365

Съвети при игрите на Виртуални Спортове в Bet365

Преценете на кой Виртуален спорт сте най-добри

Изборът от седем различни виртуални спорта, от които можете да изберете. Въпроса е обаче как да изберете най-подходящия за вас? Най-лесно можете да направите това, като съпоставите любимият си спорт с този, който може да ви донесе най-голяма печалба.

Ако сте късметлии тези два критерия ще съвпадат, а ако не – то тогава можете да направите отстъпка и да играете на по-доходния по-често, тъй като идеята на залозите е да са доходни. Ако обаче не сте комарджия и искате просто да чувствате тръпката и адреналина докато се забавлявате, е по-добре разбира се да залагате на любимия си спорт.

Помнете, че фаворитите ще печелят срещи по-често, но не винаги

Връзката с идеята за коефициентите във Виртуалните спортове е фактът, че подкрепата на фаворита е безспорно най-разумната стратегия, която трябва да се предприеме, въпреки че именно това понякога е несигурен метод и няма вероятност да доведе до някаква дългосрочна печалба.

За да си осигурите по-големи шансове за печалба в дългосрочен план и да ограничите максимално загубите си е добре да залагате и на състезатели и отбори с по-малки коефициенти. По този начин можете да печелите повече, а и адреналина със сигурност ще е повече.

Share Button