Bet365 Бонус Код

Efbet или bet365: кое да изберете?

11 октомври 2017
par Ivo Dimchev

Bet365 - Важат условия и правила : Спортни залози | Казино | Покер | Играйте отговорно | Търговско съдържание | 18+

Efbet или bet 365? Въпросът е интересен и със сигурност се задава често от българските играчи. Нашата статия ще се опита да отговори на него по актуален и неутрален начин. Нека да разгледаме всички аспекти заедно. Приятно четене!

bet365 или Efbet
bet365

bet365 bg
Efbet
Efbet
Бонус за Добре Дошли 5 / 5 4 / 5
Пазари 5 / 5 4 / 5
Коефициенти 4.5 / 5 4.5 / 5
Мобилно приложение 5 / 5 4.5 / 5
Стрийминг и Live опции 4.5 / 5  4 / 5
Финална оценка 5 / 5 4 / 5
Регистрирация

Efbet или bet365: Бонус за Добре Дошли

efbet или bet365? Отново задаваме въпросът, който със сигурност често се чува сред българските играчи. Като начало нека погледнем обективно на самия въпрос. Двата букмейкъра се отличават с многобройните си платформи. Независимо от избора ви можете да се насладите на огромен брой залози. Какво отличава тогава efbet oт bet365? Може би началният бонус. Да, разбира се, има значение по какъв начин са посрещнати новите клиенти на букмейкърите. В двата случая трябва да се направи регистрация онлайн. И двете платформи са задали като важно правило, че играчи под 18 годишна възраст не могат да бъдат регистрирани.

По-конкретно, ако погледнем бонусите за Добре Дошли можем да констатираме, че bet365 aктивира предложението си след направен първи депозит. Грабвате го лесно само чрез регистрация. Към момента има и bet365 бонускод. За повече подробности можете да кликнете на линка. След извършена регистрация и споменатия депозит, бонусът е ваш. Просто, лесно и бързо! Какво може да се каже за Efbet? Естествено изискването за регистрация остава както и при bet365. И тук е нужно да направите залог, за да може да се активира предложението.

Независимо от усилията, които Efbet полага е редно да се отбележи,че в бонус-битката между efbet и bet365 печели bet365. Защо? Бонусът е лесно достъпен, бързо се активира и не изисква висок залог. Това е нашето мнение, драги читатели! Минаваме към следващият сектор като ви молим винаги да прочетете внимателно правилата за залагане, независимо в кой сайт изберете да прекарате времето си.

Efbet или bet365: Пазари

Гигантът bet365 предлага, както разбира се се очаква от един букмейкър от световен ранг огромно многообразие от спортове. От сложните турнири на футболните първенства до елегантните арени на тениса, bet365 показва как една платформа може да задоволи и едни от най-взискателните български фенове на залаганията онлайн. Пазарите са с голяма вариация, особено що се отнася до любимите на българите футбол и бокс.

Букмейкърът смело включва всякакви видове спорт, дори и нишираните английски надбягвания с хрътки и други интересни алтернативи. Истината, каквато ние я виждаме е, че тук всеки български играч може да намери заинтригуващ турнир, мач или спорт, на който може да заложи.

Efbet не отстъпва очебийно на bet365 предлагайки широк избор от пазари за залози. Нека обаче подчертаем, че може да се забележи известно ограничение, поради факта че самият сайт е по-локализиран. Въпреки многото си опции отстъпва точно по многобройност на своя съперник bet365.

Отново възниква въпросът коя от платформите да изберете? Без съмнение, в това уравнение печели вторият букмейкър. Платформата е по-добре заредена от гледна точка на разнообразие, тъй като може да предложи за всеки по нещо.

Efbet или bet365: Коефициенти

Какво можем да кажем за коефициентите в двубоя efbet или bet365?

Английският букмейкър bet365 предлага безспорно едни от най-високите коефициенти в бранша, като подминава повечето си конкуренти. Високата им стойност в комбинация с големият брой пазари и многообразието на опциите за залози прави букмейкъра истински победител.

Нека не забравяме и за интуитивното разпределение на опциите на сайта, което помага много българските играчи да се ориентират в залозите си. Освен това опцията за “Бърз залог” допълнително улеснява целия процес.

На свой ред Efbet се показва като един много стабилен претендент за първото място в това сравнение – между двата букмейкъра. Тук отново могат да се видят голям избор от възможности за залози в комбинация с високи стойности на коефициентите. Тъй като букмейкърът е български, коефициентите за местни мачове и състезания са понякога доста по-високи от тези на чуждестранните му съперници.

Именно високите коефициенти и големия избор от възможности за залози извежда Efbet напред в тази категория, според нашето проучване и мнение.

Efbet или bet365: Мобилно приложение

Когато става въпрос за мобилна достъпност bet365 притежава всички положителни качества, които са нужни за един букмейкър от неговия световен и лидерски ранг. Качество, достъпност, удобство и стил – да, всичко това принадлежи на мобилното приложение. То е безплатно, може да се изтегли от официалната страница и е адекватно приспособено за всички оперативни системи.

Няма значение дали искате да залагате от компютъра, телефона или таблета си, то платформата поддържа всички възможни операционни системи, което гарантира страхотно преживяване всеки път.

Efbet притежава основните качества, които търсите в платформата на един респектиращ букмейкър. Също като колегата си платформата им поддържа множество операционни системи и мобилни платформи, гарантирайки ви безпроблемно игрово преживяване било то на път или у дома.

Но въпреки многото си плюсове, които споменахме до момента, то двубоят “ефбет или bet365” приключва, според нас в полза на bet365. Причината е, че мобилното приложение на bet365 е като цяло тествано повече, с многобройни подобрения и разбира се с по-висок брой тегления.

Efbet или bet365: Стрийминг и Live опции

Не само можете да поставяте залози на всичко, което се излъчва в реално време, но също така можете да следвате конкретно срещи на живо директно чрез стрийминга на живо на Bet365. Този неоспорим факт води до една интересна преднина в двубоя efbet или bet365.

Събитията се излъчват директно, а в горния десен ъгъл на сайта на Bet365 можете да видите малък прозорец, който ви позволява да следвате всяка секунда от избраното от вас събитие. Качеството на картината е с безупречно качество и bet365 успява да направи преживяването ви страхотно дори ако интернета ви е по-бавен.

Efbet също има специална секция, която включва мачове, които се излъчват в момента и са достъпни на живо. За първи път има информация за предаванията на живо, което разкрива повече подробности за това подобрение на Efbet. Сравнявайки обаче Efbet с обсъжданият вече конкурента може да се каже, че качеството на самото излъчване е една идея по-ниско.

И въпреки страхотното представяне на Efbet, сблъсъкът между двата големи букмейкъра завършва отново в полза на английския гигант bet365. Като иноватор в областта и невероятния брой събития на живо, които излъчва на седмица, е решаващ фактор в този случай.

Победителят в двубоя е bet365!

ефбет или bet365? На този въпрос се опитахме да отговорим в статията и се надяваме да сме ви предоставили достатъчно изчерпателна информация. Нека обобщим! Двата букмейкъра са известни в света на спортните залагания. bet365 може да се счете за победител, поради по-модерния му вид, малко по-големи възможности за залагания и по-добри характеристики, включително мобилно приложение и високи коефициенти.

Английският гигант дава огромни възможности за залагания на футбол, баскетбол и бокс – едни от любимите спортове на българският играч. Това комбинирано с високи коефициенти, голям брои пазари и разбира се многобройните опции гарантират едно страхотно преживяване. Залагайте с внимание и винаги четете актуалните правила на избраният от вас букмейкър.

  • Обзалагам се с Bet365

+18 Играйте отговорно