Залог Акумулатор – Всичко Което Трябва Да Знаете

Без съмнение, моят най-любим метод на залагане е акумулатора. Това е вид залог, който Ви позволява да залагате с големи коефициенти, без да се налага да залагате за краен аутсайдер. В следващите редове ще споделя някои съвети относно оптималното ползване на акумулаторни залози в bet365, както и ще Ви дам съвет как да избегнете често срещаните затруднения, с които някои играчи използващи акумулаторни залози се сблъскват.

bet365 Залог Акумулатор – Всичко Което Трябва Да Знаете

Какво Е Акумулатор?

Няма спор, че преди да започнете да залагате чрез акумулатор, трябва да първо да знаете какво точно е акумулатор. Акумулатор е вид залог, при който играчите залагат за повече от един отбор, общ сбор или залог за победя при други събития от същия фиш. Например, ако смятат, че и Пирин и Дунав ще спечелят мачовете си от А Група в един и същи ден, то тогава можете да заложите за победа и на двата отбора чрез акумулаторния фиш.

Трябва се да отбележи обаче, че за да бъде печеливш един акумулаторен фиш, всички ваши залози във фиша се окажат печеливши. Ако не успеете да познаете дори само едно от събитията в акумулатора, тогава целия фиш се брои за загуба и съответно губите депозита, с който сте играли. В тази статия ще Ви покажем как да направите идеалния залог в акумулатора на bet365.

Това което прави акумулатора на bet365 толкова невероятен, е увеличената печалба. При акумулаторните залози, коефициентите се умножават пропорционално на броя на колоните.

Колкото повече залози имате във фиша, толкова по-голяма е шанса да спечелите голяма сума, но естествено и шанса да загубите всичко се увеличава. Ако сте склонни да поемете този риск, имате шанса да се поздравите с голяма печалба, което определено прави залагането на акумулатор апетитна хапка през по-голямата част от времето, което прекарвате в залози.

Също така, трябва да се отбележи, че ако една от колонките във Вашия акумулатор се окаже пуш, тогава общия брой на колони във фиша Ви се редуцира. Или с други думи, ако имате фиш с три колони, но прогнозата за една от тях е пуш, ще продължите да играете за другите две, сякаш колоната с пуш изобщо не съществува. Макар и това да намали печалбата, все пак е по-добре от колкото да понесете загуби за пуша.

Как Да Поставите Залог На Акумулатор

Когато поставяте залог на акумулатор в bet365, че ще се учудите колко лесно всъщност е да го направите. Както и останалата част от лесния за употреба интерфейс на bet365, Вашето удобство е на преден план и това е причината поради, която предпочетох да поставя залог на акумулатор именно в bet365, от колкото други сайта, където поставянето на такъв залог е далеч по-сложно.

За да поставите акумулаторен залог в bet365, единственото, което трябва да направите е да изберете индивидуална колонка, която да добавите към вашия акумулаторен залог. След това, можете да видите Вашия общия сбор на заложените от Вас срещи, където са показани и опции за многобройни залози, ако разбира се сте заинтересовани от тези залози.

За да поставите акумулатор, просто изберете опцията за множествен залог, която комбинира всичко избрано от Вас в един общ залог, след което избирате сума, която да заложите. След като сте избрали желаните колони, типа на залог и сумата на залога, можете да поставите самия залог чрез бутона „Заложи“ за да потвърдите акумулаторния залог.

Когато избирате Вашия залог на акумулатор от менюто за множествен залог , ще можете да видите коефициентите, които акумулатора носи преди началото на избраните мачове. В един момент ще можете да въведете желаната сума за залог и ще видите колко бихте спечелили ако акумулатора Ви е успешен във всяка колона, тъй като bet365 умножава сумата, която сте заложили по коефициентите за съответния залог за да бъде изчислена евентуалната печалба.

Съвети И Препоръки За Залозите На Акумулатор На bet365

Съвети И Препоръки За Залозите На Акумулатор На bet365

Като човек, който е играл не малко оптимистични залози на акумулатор, знам, че има определени препятствия, които трябва да избегнете при поставянето на Вашия акумулаторен залог в bet365.

Основното нещо, за което трябва да внимаването е да не сложите прекалено много отбори в акумулатора. Макар и мисълта за огромна печалба да е примамлива, шансовете да спечелите също се увеличават, когато добавяте още отбори към сбора на заложените от Вас срещи.

Като цяло, придържайте се към това, което знаете, когато използвате акумулатора на bet365. Въпреки че избора на спортно събитие, което започва скоро може да е бърз начин да увеличите броя на колони в акумулатора Ви и така да увеличите обема на евентуалната печалба, по този начин Вие ограничавате шансовете си да спечелите голяма сума, като излизате от своята зона на комфорт и не следвайки знанията, които имате.

За финал, никога не рискувайте прекалено много при залозите на акумулатор. Идеята на акумулатора е да предостави забавен начин за залагания, който носи и съответния шанс за големи печалби.

Те обаче не са създадени за залагате в тях по-голямата част от Вашите средства, тъй като акумулатора не носи регулярна печалба на играчите (включително и на мен), заради тяхната специфика и изисквания свързани с различни спортни събития, изхода, които трябва да познаете, което е трудно начинание предвид факта, че в спорта има неща, като контузии и други непредвидими обстоятелства.

Вместо това, просто започнете с малки залози, когато става дума за акумулаторни залози и просто оставете коефициентите да ви водят към желаната финансова печалба. Макар и да съжалявате ако сте заложили малко, а пък сте спечелили на високи коефициенти, помнете, че това е много по-добре от колкото да рискувате влизайки с големи суми, които евентуално в крайна сметка да загубите.

Като цяло, поставянето на залози на акумулатор в bet365 е много просто. Всичко което трябваше да направя е да избера всички отбори, които исках да включа в акумулатора и съответната сума на залога и bet365 свърши всичко останало. От там нататък, това което остана за мен бе да се насладя на самите мачове, които включих в моя акумулатор.

Подобни Статии

Рекламно съдържание | 18+ | Важат условия и правила | Играйте отговорно | Само нови клиенти