Bet365 Бонус Код

Спортни Залози В Топ Първенствата В Света С Bet365

25 март 2020
par Better Collective

Bet365 - Важат условия и правила : Спортни залози | Казино | Покер | Играйте отговорно | 18+

В bet365 няма първенства, в които да не си струва да заложите, особено след въвеждането на Вашия bet365 бонус код. С наличието на огромен брой от спортни борси по всяко време и опцията за залози на живо в платформата, има потенциал във всяко първенство или спорт, без значение от известността му.

Но когато става дума за най-добрите първенства в света, в които да залагате чрез bet365, тези първенства просто притежават нещо специално, което прави залагането в тях по-забавно от колкото други първенства от цял свят. Ето и някои от топ първенствата, които са налични в bet365, и на които можете да залагате.

Спортни Залози

Спортни Залози За „А Група“ С Bet365

Това което ми харесва конкретно свързано със залозите в А Група, бе големия брой от налични спортни борси, от които можеш да избирам. Когато мачовете наближават, има безброй опции, от които да избирам, като например стандартни борси свързани с познаване на победителя от двубоя и головата разлика, както и по-сложни въпроси свързани с кои играчи ще отбележат и други специфични борси свързани с отделните играчи във всеки мач.

Също така bet365 предлага и голяма селекция от конкретни залози, от които да избирате, когато става дума за А Група, което прави залозите в Българското първенство още по-интересни. Имам възможността да избирам измежду стандартни залагания свързани с това кой отбор ще спечели Купата на България, както и много по-интересни такива, включително кой отбор ще натрупа най-много загуби през сезона, в каква форма ще се намира победителя в Купата на България и кой ще е най-добрия играч например.

Като цяло се чувствам разглезен, когато залагам с bet365 (особено след, като използвах своя bet365 бонус код), просто защото опциите свързани с Българското първенство са наистина много, но трябва да се отбележи, че достъпността на спортните борси подлежи на промяна и трябва да имате това в предвид.

НБА Залози В Bet365

Като голям фен и на НБА, зная че всеки сайт за залози има налични НБА коефициенти и въпроса е как тези коефициенти могат да бъдат направени по-интересни. Е, bet365 има отговор на това, тъй като те успешно вземат стандартни коефициенти и да ги умножават, като резултата, е че че залозите свързани с обикновените борси всъщност стават много по-мащабни и интересни, от колкото биха били по принцип.

Например, погледнете борсата за разликата в отбелязаните кошове за всяка игра на bet365. Това е една обикновена борса, като играчите винаги са могли да предвидят с колко точки ще спечели или загуби един отбор. Но това, което прави версията на bet365 на този маркет по-забавна са големия брой опции, от които можете да избирате, както и стабилен брой начини за залози свързани с разликата в броя кошове отбелязан между отбора победител и загубилия.

Този сайт предоставя различни опции относно разликата в броя кошове отбелязан между отбора победител и загубилия, като предлага по-конкретни опции, от които да избирате. Например, залози с пет опции относно разликата в броя кошове отбелязан между отбора победител и загубилия, ще има обхват от повече от няколко точки, следователно правейки попадането във всяка серия и спечелването на всеки залог по-лесно, поне на теория.

В предостатъчно опции, от които да избирате в тази борса, тези обхвати се свиват за да дадат място на всяка опция за индивидуален залог. Това ще направи още по-трудно печеленето на всеки залог, но пък ще увеличи печалбата за всяка опция, оправдавайки по-честата загуба на тези залози, от колкото ако имах само няколко опции.

НБА Залози В Bet365

Спортни Залози За Най-Добрите Тенис Турнири В Света С Bet365

Тенис залозите са доста интересни, защото хода на един мач може да се предопредели само след няколко двойни грешки на някой от играчите. Именно това прави залагането на тенис мачове толкова забавно, което прави този спорт един от най-добрите за залози в bet365. Освен това, нещото, което прави тениса толкова привлекателен за залози е разнообразието от борси налично в bet365.

Аз лично обожавам да имам възможността да залагам на различни коефициенти. Тези спортни борси са страхотни, особено ако следите даден играч отблизо, тъй като ще можете да пренесете Вашите конкретни знания в залозите си за да разпознаете най-добрите възможни коефициенти. Например, ако знаете, че даден тенисист се намира в страхотна форма и няма загуба от известно време, то такива знания могат да Ви донесат големи печалби.

В същия дух, ако например сте добре информиран относно играч, който има тенденцията да участва често в тайбрейк сетове, можете да използвате това за да заложите на наличието на тайбрейк в даден мач. Същото може да се каже и за познанията Ви свързани със средния брой на геймове на мач при конкретен играч, защото ако знаете, че неговите геймове обикновено продължават по-дълго, можете да заложите на точен брой геймове.

UFC Залози За Фенове На Смесените Боеве

Смесените бойни изкуства рядко се радват на голяма популярност, когато става дума за спортни залози, тъй като някой хора не харесват бруталната същност на този спорт. Обаче аз лично съм голям фен на залозите на ММА срещи, особено на тези в UFC. Bet365 предоставя безброй опции, от които можете да избирате, когато става дума за UFC залагания, от стандартни такива, като залог за краен победител към комбинирани залози, които изискват от Вас да познаете в кой рунд ще бъде спечелена срещата, както и определения рунд, в който срещата ще приключи.

Макар да е предизвикателство да познаете, че дадена среща ще приключи във втория рунд чрез предаване на единия участник, печалбата за познаването на такъв залог може да бъде доста по-голяма от колкото ако просто познаете крайния победител.

Лично на мен тези четири спорта са ми най-любими за залагания в bet365, но разбира се Вашите пристрастия могат да се различават, в зависимост от това, кой спорт предпочитате. Без значение какви пристрастия имате, със сигурност ще намерите нещо по вкуса Ви в bet365. Като цяло, с bet365 мога спокойно да се насладя на разнообразие от залози и спортни борси, както и на моя bet365 бонус код.

  • Обзалагам се с Bet365

+18 Играйте отговорно