Спортни Залози В Топ Първенствата В Света С Bet365

Няма първенства в bet365, на които не си струва да залагате. С огромен брой спортни борси през цялото време и възможността да залагате на живо на платформата, има потенциал във всяко първенство или спорт, независимо колко известен.

Но когато става въпрос за най-добрите първенства в света, на които можете да залагате с bet365, тези първенства просто имат нещо специално, което прави залагането на тях по-забавно от всяко друго първенство по света. Това са едни от най-добрите налични лиги в bet365, на които можете да залагате.

bet365 Спортни залагания

Групирайте спортни залагания с bet365

Особено харесвам залаганията в група А, големият брой спортни борси, от които можете да избирате. С приближаването на мачовете има безброй възможности за избор, като например стандартни борси за познаване на победителя в мача и голова разлика, както и по-сложни въпроси за това кои играчи ще вкарат, както и други специфични борси за отделни играчи във всеки мач.

bet365 предлага и голям избор от конкретни залози за избор в група А, което прави залаганията за българското първенство още по-интересни. Имам възможност да избирам от стандартни залози, свързани с това кой отбор печели Купата на България, а също и много по-интересни, включително кой отбор ще бъде най-губещият през сезона, каква форма ще бъде носителят на Купата на България и кой ще бъде най-добрият играч например.
Като цяло се чувствам разглезен, когато залагам през bet365, просто защото опциите за българското първенство са наистина многобройни, но имайте предвид, че наличността на спортни борси подлежи на промяна.

Залагания от НБА в bet365

Като голям фен и на НБА, зная че всеки сайт за залози има налични НБА коефициенти и въпроса е как тези коефициенти могат да бъдат направени по-интересни. Е, bet365 има отговор на това, тъй като те успешно вземат стандартни коефициенти и да ги умножават, като резултата, е че че залозите свързани с обикновените борси всъщност стават много по-мащабни и интересни, от колкото биха били по принцип.

Например, погледнете борсата за разликата в отбелязаните кошове за всяка игра на bet365. Това е една обикновена борса, като играчите винаги са могли да предвидят с колко точки ще спечели или загуби един отбор. Но това, което прави версията на bet365 на този маркет по-забавна са големия брой опции, от които можете да избирате, както и стабилен брой начини за залози свързани с разликата в броя кошове отбелязан между отбора победител и загубилия.

Този сайт предоставя различни опции относно разликата в броя кошове отбелязан между отбора победител и загубилия, като предлага по-конкретни опции, от които да избирате. Например, залози с пет опции относно разликата в броя кошове отбелязан между отбора победител и загубилия, ще има обхват от повече от няколко точки, следователно правейки попадането във всяка серия и спечелването на всеки залог по-лесно, поне на теория.

В предостатъчно опции, от които да избирате в тази борса, тези обхвати се свиват за да дадат място на всяка опция за индивидуален залог. Това ще направи още по-трудно печеленето на всеки залог, но пък ще увеличи печалбата за всяка опция, оправдавайки по-честата загуба на тези залози, от колкото ако имах само няколко опции.

Залагания от НБА в bet365

Спортни Залози За Най-Добрите Тенис Турнири В Света С Bet365

Тенис залозите са доста интересни, защото хода на един мач може да се предопредели само след няколко двойни грешки на някой от играчите. Именно това прави залагането на тенис мачове толкова забавно, което прави този спорт един от най-добрите за залози в bet365. Освен това, нещото, което прави тениса толкова привлекателен за залози е разнообразието от борси налично в bet365.

Аз лично обожавам да имам възможността да залагам на различни коефициенти. Тези спортни борси са страхотни, особено ако следите даден играч отблизо, тъй като ще можете да пренесете Вашите конкретни знания в залозите си за да разпознаете най-добрите възможни коефициенти. Например, ако знаете, че даден тенисист се намира в страхотна форма и няма загуба от известно време, то такива знания могат да Ви донесат големи печалби.

В същия дух, ако например сте добре информиран относно играч, който има тенденцията да участва често в тайбрейк сетове, можете да използвате това за да заложите на наличието на тайбрейк в даден мач. Същото може да се каже и за познанията Ви свързани със средния брой на геймове на мач при конкретен играч, защото ако знаете, че неговите геймове обикновено продължават по-дълго, можете да заложите на точен брой геймове.

UFC Залози За Фенове На Смесените Боеве

Смесените бойни изкуства рядко се радват на голяма популярност, когато става дума за спортни залози, тъй като някой хора не харесват бруталната същност на този спорт. Обаче аз лично съм голям фен на залозите на ММА срещи, особено на тези в UFC. bet365 предоставя безброй опции, от които можете да избирате, когато става дума за UFC залагания, от стандартни такива, като залог за краен победител към комбинирани залози, които изискват от Вас да познаете в кой рунд ще бъде спечелена срещата, както и определения рунд, в който срещата ще приключи.

Макар да е предизвикателство да познаете, че дадена среща ще приключи във втория рунд чрез предаване на единия участник, печалбата за познаването на такъв залог може да бъде доста по-голяма от колкото ако просто познаете крайния победител.

Тези четири спорта са моят любим залог в bet365, но разбира се вашето мислене може да варира в зависимост от предпочитания от вас спорт. Каквито и да са предразсъдъците ви, със сигурност ще има нещо за вас в bet365. Като цяло мога спокойно да използвам различните спортни залози и обмен с bet365.

Подобни Статии

Рекламно съдържание | 18+ | Важат условия и правила | Играйте отговорно | Само нови клиенти